tiistai 11. kesäkuuta 2013

Palautetta

Haluan antaa positiivista palautetta uutisille.

Erityisesti kiitokset koskevat värikästä alkutunnusta ja pallojen käyttöä. Myös koko lähetyksen ajan ruudun alareunassa rullaava tekstinauha on kiitoksen arvoinen. Onnittelut ovat paikallaan vielä onnistuneesta lähetysajasta.

Kiitos Seitsemän Uutiset!

Ei liene missään lapsiperheessä tavatonta, että iltaa kohti pikkuihminen alkaa olla aika levoton ja helposti kiukustuva. Samaan aikaan myös vanhemmat alkavat tuntea nahoissaan päivän olleen jo aika pitkä. Meille se aika on seitsemältä. Puoli kahdeksalta aletaan syödä iltapuuroa ja siitä homma meneekin nakutetulla rutiinilla petiä kohti. Tähän jää siis juuri sopivasti aikaa puolen tunnin uutislähetykselle.

Taaperomme on tosiaan aivan itse ihastunut uutisiin. Uskoisin, että punainen alkutunnus vilkkuvine palloineen on se paras juttu, mutta napero jaksaa katsoa koko lähetystä uskomattoman tarkasti. Välillä, kun näytetään pitkää klippiä alkaa vähän kyllästyttää, mutta paluu Pasilaan saa taas huomion kiinnittymään telkkariin.

Meillä seiskan uutiset tunnetaan termillä "kivat uutiset". Pikkuinenkin siis tunnistaa mistä on kyse, jos kerrotaan, että nyt alkaa kivat uutiset. Melko koomistahan se on, kun yksivuotias touhottaa kiireellä paikalle ja peruuttaa sohvan viereen saadakseen noston istumaan viereen - katsellakseen uutisia.

Harmi vaan, että jossain vaiheessa neiti taitaa alkaa tajuta liikaa itse sisällöstä. Ne ei aina olekaan niin "kivoja uutisia"...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti