keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kamat kassiin

Ahkeruus on tietty hermostollinen häiriö, joka kohtaa nuoria ja kokemattomia ihmisiä.

Aika liikkuu äitiyslomalla hassusti. Päivät muodostuvat jostain venyvästä asiasta, jossa ei voi liikkua kovin terävästi. Kun aiemmin tein usein vähintään kahta asiaa yhtä aikaa, nyt asiat etenevät rauhallisesti. Välissä vähän makaillaan ja paijataan vatsaa, kun onhan se päivä huomennakin.

Neuvolassa ei tällä viikolla kukaan – minä mukaan lukien – uskonut, että ”kuoriudun” vielä tällä viikolla. Ehkä siinä on yksi syy, että muun muassa sairaalakassin pakkaamisesta on muodostunut suorastaan eeppinen monen päivän puhde.

Niin, se kuuluisa sairaalakassi. Tarpeeksi pitkällä olevat odottajat kyselevät toisiltaan, onko se jo pakattu. Netistä löytyy useita listoja pakkaamisen avuksi. Olen pakannut rinkan yli kuukauden reissulle pienemmällä opastuksella ja tein sen yhdessä illassa.

Sairaalakassissani on tällä hetkellä imetysliivejä, liivinsuojuksia ja toalettilaukku tarpeineen. Niin ja yösiteitä kotiinlähtöä varten. Nämä on pakattu kassiin kolmena eri päivänä, saas nähdä miten kauan koko komeuden kasaamisessa menee. Ainakin vielä tarvittaisiin, kotiinlähtövaatteet minulle ja vauvalle, kamera, laturit kaikelle niitä tarvitseville jutuille, musiikkia, mahdollisesti jotain luettavaa ja eväitä. Puhelin, lompakko ja neuvolakortti matkaavat jatkuvasti käsilaukussa, jonka ajattelin napata mukaan ihan sellaisenaan.

No elättelen toiveita, että tekemisen meininki palautuu, kun ensi viikolla on pakko pakata koko asunto muuttolaatikoihin – kai siinä yksi kassi menee kevyesti sivussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti