perjantai 18. toukokuuta 2012

Who you gonna call?


Se, joka ei tiedä mitään ja tietää ettei tiedä mitään, tietää enemmän kuin se, joka ei tiedä mitään eikä tiedä ettei tiedä mitään.

Siis apua, nyt se itki tollei tosi kovaa ja puklasi ihan hirveästi! Onko tämä normaalia vai onko sillä joku nyt oikeasti hätänä?

Eilen ja tänäänkin vielä kakan väri on ihan erilaista kuin aikaisemmin! Eikös näitä kakka-asioita kuulu seurata?

Jep, olemme pariin otteeseen olleet ne tyypilliset uudet vanhemmat, joilla ei ole harmainta hajua, milloin lapsella on joku hätä ja milloin tilanne on ihan normaali. Molemmissa tapauksissa onneksi riitti puhelinapu.

Testasimme ensimmäiseksi sukulaisen, jolla on itsellään kaksi lasta ja joka on ammatiltaan lastentarhanopettaja. Suosittelen lämpimästi: neuvot olla ihan rauhallisesti saatiin lämpimään sävyyn ja asiaa jaksettiin vatvoa puhelimessa ilta-ajasta huolimatta.

Päiväsaikaan on mahdollista soittaa myös neuvolan neuvontaan, mikä nyt on sinällään aika ilmeistä jos miettii sanaa neuvola. Sielläkin oltiin kovasti ystävällisiä ja rauhoittavia, eikä tullut ollenkaan tunnetta että ammattilainen siellä naureskelisi partaansa, että voi hyvänen aika tätäkin hysteerikkoa.

Lopputulemana lapsella kaikki hyvin ja vanhemmat rauhallisia.

Haamujengiä ei ole vielä tarvinnut soittaa apuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti