perjantai 4. lokakuuta 2013

Taidetta koteihin

Tässä vaiheessa on varmasti useimmille selvää, että emme varsinaisesti panosta sisustukseen. Kauniita ja ihania asioita ja ratkaisuja olisi maailma pullollaan, mutta ajanpuute, laiskuus ja halu käyttää rahaa sisustuksen sijaan johonkin muuhun, on ajanut aina ohi. 

Mies laittoi taulut (kaksi kappaletta) seinälle yli vuoden asumisen jälkeen. Naureskelimme, että olipahan projekti, kun toteutukseen meni noin 15 minuttia. Toinen mainituista "tauluista" esittää Marilynia ja toinen on kehystetty juliste, vanha absinttimainos. Kauhean rojukasan takaa voi löytää suvun perintönä tulleen tietoisen kauhean kukkataulun, mutta sen on tarkoituskin nojata seinään. Rojujen kasaantumisesta sen eteen syytän miestä. Lisäksi meillä on esillä miehen ja minun hääkuvia ja neidin photoshootin tuloksia, joissa hän on 5 kk - ne onkin ihan parasta taidetta.

Mutta ei hätää! Lapsihan korjaa tämän(kin) asian vanhemmissaan. 

Kuten tämä todistaa, moderni taide muistuttaa pitkälti lasten tekeleitä. Itse tunnistin oikein 7/11.

Menisitkö näin pitkälle? Huone on taidemuseossa ja kokonaan lasten maalaama. Lue lisää täältä:http://www.flowerhell.com/tag/the-queensland-gallery-of-modern-art/


Ja minä kun meinasin heivata lapsen värikylpytyöt mökille huussiin katseltaviksi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti