keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tarkkailla ja tarttua

Hiiohei se on jo elokuu!

Kesä on mennyt rauhallisen leppoisaan tahtiinsa. Mökkeilyreissujakin on saatu tähän mennessä plakkariin kolme - kolmella eri mökillä - ja vielä olisi ainakin yksi suunnitteilla.

Pikkuihmisemme kiittää mökkikokemuksesta kaikkea vihreää: miten jännää onkaan katsoa puita, varsinkin jos tuuli heiluttaa lehtiä kivasti. Päiväunet on myös ihan erilaiset, jos ne ottaa kantoliinassa äidin kiikkuessa pihakeinussa kirjan kanssa. Moitittavaa löytyi sen sijaan mökkisaunoista; ilmeisen pelottavia paikkoja ovat ne ja niissä ei tulisi koskaan vaipanvaihtoa suorittaa.

Maailma se on vaan päivä päivältä jännempi paikka. Jopa niin jännä, että aina ei viitsisi syödä, kun näkökentässä on vaikka lamppu, jota ihastella. Äiti palaa kyllä asiaan ja antaa ruokaa uudestaan kolmen minuutin päästä, kun havahdutaan siihen, että olihan tässä tosiaan nälkäkin.

Eikä tässä vielä kaikki! Asioita saa myös omaan käteen! Aivan mahtavaa. Ja siitähän ne ovat sitten matkalla suuhun. Jotkut asiat ovat tosin ikävästi liian isoja laitettavaksi suuhun ja toisia kenkut vanhemmat eivät anna omaan käteen, ettei niillä vahingossa huidottaisi itseä silmään. Mutta on se nyt ihan eri juttu ottaa haluamansa itse käteen kuin katsella toisten heiluttamia leluja.

Ei kait tässä muuta just nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti