tiistai 27. joulukuuta 2011

Välipäivien välikirjanpito

Jos ajattelet kahdesti, ennekuin puhut huomaat, että vaimosi on vaihtanut puheenaihetta.

Välipäivien joululomailun ratoksi aloin hiukan summata lyhyttä taivaltani tämän blogin kanssa. Ennen blogin perustamista luin itse muutamia blogeja, usein päädyin niihin kavereiden mainintojen tai suositusten kautta. Muutaman melkoisen suositun blogin pitäjä lukeutuu tuttava- ja ystäväpiiriini ja ehkä heidän takiaan ylipäätään tuli mieleen, että blogin pitäminen tosiaan on ihan mahdollista tässä maailmassa myös minulle. Mutta miksi minä pidän sellaista?

Vauva- ja raskausblogejahan on netti väärällään, eikä minulla varsinaisesti ole asiaan muuta uutta tuotavaa, kuin oma ainutlaatuinen kokemukseni tästä kaikesta. Syyt kirjoittamisen aloittamiseen olivat yhtä aikaa itsekkäitä sekä muut huomioonottavia: tiesin, että niin isoa asiaa kuin raskautta on pakko veivata päässä monelta kantilta ajan kanssa. Samoin tiesin, että en ole tyyppiä, joka tyytyy pyörittämään asioita ihan vaan omassa päässään. Päätin siis säästää huomattavasti vähemmän asioiden verbaalisesta analysoimisesta nauttivaa miestä sekä ystäviä, joita aihepiiri ei ehkä loputtomiin jaksa kiinnostaa, kirjoittamalla tänne.

En ole kertonut tästä blogista ystäville tai tuttaville, lukuun ottamatta muutamaa ulkomaan vahvistusta (terkkuja vaan, jos olette kuulolla). En tiedä miksi en, varmaan voisin vinkata. Varsinkin nyt, kun olen tätä kirjoittanut jo sen verran aikaa, että tuskin lopetan ihan seinään.

Jännää onkin ollut, että lukijoita on tänne kuitenkin päätynyt. Tuossa hetki sitten meni bloggerin laskelmien (mitään muita analytiikkatyökaluja en ole käyttänyt)mukaan 1000 lukijan raja rikki. Kun tekstejä on nyt 57, tarkoittaa se yhtä tekstiä kohti yli 17 silmäilijää – vaikka tietenkään kaikki postaukset eivät ole samanarvoisia tässäkään suhteessa. Ja olen sentään suodattanut omat sivuilla toilailuni pois. Erityisen kivaa on tietysti saada kommentteja, varsinkin kun tähän asti tulleet kommentit ovat olleet positiivisia ja rakentavia – kiitos niistä.

Summa summarum: lista jatkuu. Aiheet tulevat edelleen kumpuamaan ihan puhtaasti siitä, mitä on milloinkin mielenpäällä. Tosin eihän sinne ole vaikea asioita istuttaa, kuten esim. toistuvat mediakatsaukseni paljastavat…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti