perjantai 25. marraskuuta 2011

Öljytty vartalo

Lihavuus on onnellisten tuokioitten kertymää.

Hankin vihdoin kaupungilla pyöriessäni raskausarpien ehkäisyyn tarkoitetun tuotteen. Tätäkin ennen olen rasvaillut paisuvaa pötsiä, mutta käytössä on ollut ihan joku kaapista löytynyt perusvoide. Toistaiseksi mitään arpia ei ole onneksi ilmaantunut. Infopakettien mukaan näillä viikoilla maha ottaa yleensä kasvuspurtin, missä tietysti ihokin on kovilla, joten päätin varustautua täsmätuotteella.

Jo ennen raskaaksi tulemista olen pikkuhiljaa hivuttanut käytössä olevaa kosmetiikkaani kohti luonnonmukaisempaa ja vähemmän myrkyllistä. Ei varmaan yllätä, kun tuossa vieressä on harvojen seuraamien blogien listassa alan moderni klassikko, Kemikaalicocktail. Hommassa puolestaan yllätti se,  kuinka hidas prosessi kohdallani on. Tajusin varustaneeni kylppäriä hyvin pitkälle tulevaisuuteen, ilmeisesti aina hyvän tarjouksen sattuessa kohdalle.

Shampoo, hoitoaine, vartalovoide ja deodorantti ovat jo tukevasti luonnonmukaiset. Lisäksi on sheivailusaippua. Monesta tuotteesta odottaa myös seuraavaksi kehiin pääsyä uusi luonnonmukainen hankinta, mutta en todella henno olla käyttämättä jo hankittuja ”tavallisia” tuotteita ensin alta pois.



No, raskausarpia vastaan en ollut hankkinut varalta mitään, joten hommasin suoraan Weledan öljyn, jota olen nyt muutaman päivän aamuin ja illoin käyttänyt. Ensikokemuksilla öljy tuntuu ainakin kovin riittoisalle, hyvin pieni määrä riittää. Eikä ole ihoa kiristänyt. Aika näyttää, miten niiden raskausarpien kanssa käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti