keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Avautumista

Mutkan kautta suoraan.

Kävin eilen pitkästä aikaa hierojalla hoidattamassa kesto-jäkissä olevia hartioitani. Tässä vaiheessa ei enää oikein voi maata tuntia mukavasti vatsallaan, ainakaan jonkun painellessa vielä selkää, joten homma hoitui selällään ja kylkiasennoissa. Valittelin erityisesti oikean puoleni olevan kipeä ja erittelin vielä, että johtuisiko sen huonompi kunto oikeakätisyydestä tai tavasta kantaa käsilaukkua useammin oikealla. Hierojan mukaan molemmat ovat ihan mahdollisia syitä, mutta pienellä kokeilulla selvisi, että itse asiassa vasen puoleni oli paljon kireämpi. Tilanne oli vissiin mennyt jo niin tiukaksi, että mitään kipuakaan en enää huomannut.

Hoidon jälkeen hartiaseutu tuntui ihanan lämpimälle ja päässä humisi. Jos hartiat saa näin jumiin ihan vain toimistotyöllä, niin mitähän ihmettä imettäminen ja vauvan jatkuva nostelu tulevat tekemään. Mulla varmaan loppuu verenkierto päästä kokonaan.

Yöllä kävi selväksi, että hartiat eivät olleet ainoat hoidossa ”avautuneet”. Sain juosta kolme kertaa vessaan, mitä ei ole tapahtunut sitten alkuraskauden (ja ei ole tapana ollenkaan ”normaalielämässä”). Ei vissiin hieroja huijannut sanoessaan aineenvaihdunnan vilkastuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti