maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kemutusta

Hyvä mieli on kuin alituiset pidot.

Minulle ja pienelle järjestettiin lauantaina vauvakutsut, tai amerikkalaisittain babyshower. Ilta oli kerrassaan suloinen – niin kuin kai vauva-aiheisten juhlien kuuluukin olla. Pääjärjestäjänä oli tulokkaan täti, joka oli mm. kasannut juhlapöydän, joka oli vaaleanpunainen teemaltaan olematta kuitenkaan siirappisen ällöttävä. Ruoka oli tietysti hyvää ja sitä riitti. Skumppamaljoja nosteltiin niin alkoholittomana kuin prosenteilla. Tällaisissa tilaisuuksissa toistelen mielelläni monta kertaa kumottua uskomusta kahden edestä syömisestä – onhan vauvan kerta kaikkiaan saatava ihan oma palansa piirakkaa!

Varsinaisista vauvaohjelmanumeroista otettiin mukaan nimien ehdottaminen pienelle. Emme ole vielä päättäneet mitään nimeä, joten hyvät ehdotukset voivat oikeasti päätyä käyttöön. Lahjojakin sain, tai saimme, esimerkiksi pikkuiset aurinkolasit kevätvauvalle ja rintapumppu oli sitten ehkä enemmän minun käyttööni ajateltu.

Erityisenä ohjelmanumerona paikalle ilmestyi – ei sentään savupilvestä, vaan ihan ovesta – ennustaja. Hän povasi vanhan kansan malliin tavallisista korteista ja teki tarot-ennustuksen. Myös halukkaat vieraat saivat kokeilla. Kukin uskoo mitä tahtoo, mutta ainakin tällaista oli kiva kokeilla. Tämä minulle tuntematon nainen kertoi monia sellaisia asioita, joiden koin pitävän paikkansa ja jotka eivät ole sillä tavalla yleispäteviä, että ne voisi sanoa kaikille. Noin yleisesti ottaen tulevaisuus vaikuttaisi oikein hyvälle, niin minun kuin pienen kohdalla – kaikkea ei elämässä kuulemma saa, mutta ne tärkeät asiat kyllä.

Parasta kemuissa oli kuitenkin, että sai viettää rauhassa iltaa ystävien kanssa. Sitä kun ei tiedä, milloin aikaa rauhallisiin illanviettoihin tulee vauvan syntymän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti