maanantai 26. maaliskuuta 2012

Lomailua

Onni ei ole asema jolle saavutaan vaan se on tapa matkustaa.

Ensimmäiset uutiset ensin, vauva ei syntynyt reissussa! Eihän se tosin mikään suuri uutinen yli kuukausi ennen laskettua aikaa ole, mutta isänsä oli tästä kovasti huolissaan (minkä tosin ilmaisi vasta matkalla).

Olimme äitiyslomani aluksi kahden päivän reissussa Tallinnassa. Tarkoituksena oli vain rentoutua ja keskittyä vielä hetki ihan vaan meihin kahteen. Kohtahan meitä onkin kolme ja voi parisuhteen vaaliminen jäädä hetkeksi taka-alalle.

Reissun ohjelma oli hitaan leppoisa. Kävimme tutustumassa miehitysmuseoon, mutta muuten lähinnä vaelsimme sinne tänne. Söimme tietysti hyvin – ja paljon – ja hiukan kiertelimme kaupoissa.

Hotellimme oli aika tunnelmallinen vanhan kaupungin keskellä vanhaan pankkirakennukseen remontoitu ”boutique-hotelli”. Olimme hotellista pyytäneet rauhallista huonetta ja selittäneet matkamme tarkoituksen. Huoneessa odottikin sitten yllätykseksi ruusunlehdillä koristeltu sänky, hedelmiä ja kuohuviiniä. Ne menivät tasajakoon niin, että mies sai skumpan ja minä hedelmät!

Reissu teki sen, mitä oli tarkoituskin: irrotti ajatukset täysin taakse jääneestä työelämästä ja oli pientä hemmottelua ennen vauva-arkea.

Löytyi myös kevään teeman mukainen katu.


2 kommenttia:

  1. Hienoa että reissu teki sen mitä läksitte hakemaankin. Kyllähän se varmasti on totta, että kun lapsi tulee niin se parisuhteen hoitaminen saattaa vähän unohtua. Sille pitää varmaan vain nipistää aikaa jostain edes vähän.

    VastaaPoista
  2. Ihan totta, täytyy yrittää muistaa, että vauvankin jälkeen olemme myös muuta kuin isi ja äiti.
    Se voi tosin olla helpompi sanoa näin etukäteen, kuin toteuttaa sitten uudessa vauva-arjessa :)

    VastaaPoista