maanantai 5. maaliskuuta 2012

UUSI VAUVA ®

On vaikea tehdä mitään idioottivarmaksi, koska idiootit ovat niin nerokkaita.

Viikonloppuna vietettiin miehen aka tulevan isin synttäreitä. Vaikka en missään nimessä halunnut, että kaikki synttärimuistaminen olisi vauva-aiheista – pidetään nyt toistaiseksi yllä illuusiota, että jatkamme olemassaoloa myös omina persooninamme isi- ja äiti-roolien ohella – oli pakettiin kääräisty myös vauvan ”huolto-opas”.
Pieni kirjanen on kirjoitettu samaan muotoon kuin käyttöoppaat tai auton huoltomanuaalit. Stereotyyppisesti just hyvä miehille siis.

Kirja lähtee UUDEN VAUVAN ® (joka kirjoitetaan kautta kirjan isoilla kirjaimilla ja registered trademark -tunnuksella) poistamisesta pakkauksesta mieluiten osaavan mekaanikon avustamana. Alkuperäispakkaus suositeltiin säilyttämään (kiitos vain). Lisäksi mm. kerrottiin, että UUSI VAUVANNE ® on puhdas luonnontuote eikä se sisällä keinotekoisia lisäaineita kuten säilöntäaineita tai makeutusaineita.

Alivaltiosihteeristä ja teekkarihuumorista pitävään mieheen kirjanen upposi useampien hekottelujen kera. Vielä on hyvä naureskella rahan- ja ajansäästöominaisuuksille, jotka estävät turhat baari-illat, matkustelun ja kulttuuririennot. Nähtäväksi jää tuleeko oikeasti joskus viimeisessä paniikissa käytyä läpi kirjan vianmääritystaulukkoa etsiessä syytä itkuun…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti