torstai 13. lokakuuta 2011

Terveisiä masusta!

Ei se ole illuusio, se vain näyttää siltä.

Olimme tänään ensimmäisessä ultrassa. Jännittelijä kun olen, niin olin miettinyt vaikka mitä kauhukuvia ennen sitä: entä jos lapsella on selvästi joku hätänä, entä jos niitä onkin siellä kolme, entä jos olenkin kuvitellut koko jutun ja raskaustesti oli viallinen ja siellä ei olekaan mitään vauvaa…

No kaikki edellä mainitut ja muutkin huolet osoittautuivat aivan turhiksi. Masussani on yksi vauva, jolta löytyivät kaikki tarvittavat osaset ja josta ei löytynyt mitään huomautettavaa.

Oli aivan mieletön tunne katsoa omaa vauvaansa ensimmäisen kerran siellä ruudulla! Pienellä opastuksella oppi itsekin näkemään, mitä kuvissa näkyi. Minulta pääsi itkun sekainen nauru, kun kuuntelimme pikkuisen nopeaa pulssia. Sisälläni kasvaa ihan oikea elämä!

Kaverimme tuntuu olevan kovasti liikkuvaista sorttia, joten mittojen ottamisessa sai olla tarkkana. Aivan hyvän kokoinenkin hän kuitenkin on ja vastasi täysin raskauden kestoa. Nyt voi siis hyvillä mielin ajatella, kuinka masuasukkaamme tälläkin hetkellä myllertää menemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti