keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Tyylilyyli

Vaate varren kaunistaa, ruoka ruumiin vahvistaa.

Nyt kun raskauden ensimmäinen kolmas on jo hujahtanut ohitse, alan pikkuhiljaa odotella näkyvämpää muodonmuutosta. Pikkuinen kumpu mahassa jo on, mutta sitä ei huomaa kukaan, joka ei raskaudesta tiedä. Toisaalta sitä näkyvää mahaa oikein odottaa ja samaan aikaan jännittää, että miltä keho sitten tuntuu. Onneksi mies on ainakin tähän asti ollut aivan ihastuksissaan kroppani ”mammautumisesta”, että ei tarvinne olla huolissaan siitä, että olisin hänen silmissään yllättäen kaamea virtahepo.

Muutoksia odotellessa olen alkanut pohtia myös äitiysvaatteita. Tällä hetkellä siis kuljen ihan samoissa vaatteissa kuin aiemminkin. Lisäksi kiitos vallinneen tunika- ja empirelinja-tyylin kaapistani löytyy ainakin muutamia vaatteita, jotka varmasti pelittävät isommankin mahan kanssa.

Ensimmäisenä varmaan tulee vastaan tilanne, etteivät housut mahdu kiinni. Sitä varten on ihan oma tuotekin, nappeihin kiinnitettävä jatkopala, jossa on pala kangasta peittämään aukon. Kai tuo  on ihan kätevä ja tuskin sitä pitkän paidan kanssa kukaan huomaisi, mutta jotenkin epäilyttäisi kyllä viipottaa periaatteessa sepalus auki.
Kuva: Carriwell
Jos housut saakin kiinni, voi paidan helma jäädä aika korkealle, kun vatsaa alkaa olla. Sitä ajatellen on kehitetty masutuubeja. Nekin vaikuttavat ihan käytännöllisille ja varmasti tukevat vatsaa, mutta en ainakaan töissä varmaan tuntisi itseäni kovin siististi pukeutuneeksi liian lyhyt paita + tuubi -kombossa.

Kuva: Noppies
Siispä ostoslistalle päätynee muutamia ihan oikeita äititysvaatteita. Onneksi niitä saa aika kivasti netistä ja ilmeisesti joiltain lastenvaatteisiin erikoistuneilta kirppareiltakin. Vaikka muistan kuinka naureskelimme seiskaluokalla ruotsinopettajallemme, joka oli raskaana, kun hänelllä oli joka päivä sama äitysmekko, en kuitenkaan mitään kauhean laajaa garderoobia ei muutamaa kuukautta varten haluaisi ostaa. Täytynee puntaroida muutama perusvaate, joita yhdistelemällä saa aikaan siedettävän puvuston. Listalle päätyy varmaan joku kiva mekko, legginsit, housut ja muutama toppi ja paita.



Kuva: Happy Mum
Kuva: Happy Mum

Kuva: Noppies
Kuva: Seraphine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti